آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained

اگرچه شباهت زیادی بین علائم سرماخوردگی و آنفولانزا وجود دارد؛ اما سرماخوردگی معمولاً به‌آرامی پیش می‌رود و شدت آن نسبت به آنفولانزا کمتر است.

دمنوش نعنا علاوه بر خاصیت ضد میکروبی که دارد، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش انسان کمک می­‌کند.

انجام اقدامات زیر نیز در پیشگیری از آنفولانزا بسیار مؤثر است.

داروهای اصلی مورد استفاده در درمان آنفولانزا، داروهای ضدویروسی و واکسن‌ها هستند.

آنفولانزا به راحتی از طریق هوا منتقل می‌شود. همه ویروس‌های آنفولانزا از طریق قطرات بزاق و مخاطی که معمولاً از طریق عطسه، سرفه یا صحبت بسیار نزدیک با فرد دیگری منتشر می‌شود، منتقل می‌شوند. هنگامی که ویروس‌ها به غشاهای مخاطی دستگاه تنفسی می‌رسند باعث عفونت می‌شوند. ویروس‌های آنفولانزا می‌توانند به ‌طور موقت در خارج از بدن زنده بمانند، بنابراین انتقال می‌تواند به‌ طور غیرمستقیم از دست‌ها، اشیاء و سطوح مانند دستمال، دستگیره در، کلیدهای چراغ و شیرآلات که به تازگی توسط ترشحات تنفسی آلوده شده‌اند، رخ دهد.

در صورتی که استفاده از روش‌­های درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.

از آن­جا که با شروع فصل پاییز و ماه مهر، آمار ابتلا به ویروس آنفولانزا افزایش می­‌باید و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، بهترین زمان برای دریافت واکسن آنفولانزا ماه مهر و آبان می‌­باشد.

این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی می­‌شود، از راه­‌های مختلفی می‌­تواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.

آنفولانزا همچنین می‌تواند باعث عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت)، سیستم عصبی (آنسفالیت) یا ماهیچه‌ها (میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی اندام‌های متعدد (به عنوان مثال، نارسایی تنفسی و کلیوی) شود.

در صورت نیاز پزشک برای بیمار اسپری حساسیت به واکسن آنفولانزا تنفسی تجویز خواهد کرد .به خصوص برای افرادی که آسم خفیف دارند.

برخلاف بیماری آنفولانزا، بیماری کرونا باعث می­‌شود که حس بویایی و چشایی افراد از بین برود.

البته علائم دیگری مانند اسهال و استفراغ، بی اشتهایی، گلو درد و …نیز در کودکان دیده می‌شود اما علائم ذکر شده در بالا، شایع تر است.

توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام می‌توانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهده‌ی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.

بابانژاد افزود: همچنین گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *